Nőgyógyászat, petefészekciszta, endometriozis  gyógyítása  természetes,  alternatív terápiákkal!

Egy nap méhed nyálkahártyája hibásan kezd el ,,gondolkodni,,. Ösztrogéndominanciád van.  Mi változott? Endometriózisa van hangzik a nőgyógyásztól…

Mit tegyek, mit csináljak?

Kellemetlen tüneteid vannak? (Pl. Fájdalmas menstruáció , rendszertelen menstruáció.. Kismedencei fájdalmak, puffadás hasi dyscomfort érzet. Időnként combok görcse, merevsége, derékfájdalmak, kisugárzás.. Vizelési problémák stb..

Endometriozis

Az valószinű, hogy az endometriozis ösztrogénfüggő betegség illetve a betegek ösztrogéndominanciája kimutatható. Ahol magas az ösztrogénszint a progeszteronnal szemben ott gyakori az endometriózis. Természetesen van másik teória is, az elhízottaknál magasabb az endometriózis kockázata de nem állta meg a helyét és nekünk sem volt még egy elhízott endometriózisos betegünk sem.

Meglátásom szerint az étrendnek mindenképp van szerepe e betegség kialakulásában és fenntartásában. Van aki a teljes húsmentességre esküszik mások azt mondják valamennyi húst lehet enni.. Most akkor mi legyen?? Mindenkinek más segít nem létezik ,,egyen,, recept ! Igen, itt a Paleolit és a Makrobiotikus táplálkozásra gondoltam, mindkettőnél voltak már gyógyultak..

Miképp gyógyulj meg?.

Mégis mi okozhatja?

Az étkezés, súlyozottan megváltozott étrend?

A dioxin (PCDD) ? (állati takarmányokban, egyes műtrágyák, zsírszövetekben) – remélhetőleg a guargumit már rendesen vizsgálják mert az rengeteg mindenben benne van. (félkész ételek, tejtermékek, majonéz stb,stb.)

A paraben (illatszerekben, szappanokban, tusfürdőkben stb) nem mellesleg minden mellrákszövetből kimutatható a parabenszármazék..

Az életmód?

(Hamarosan ha be vagy jelentkezve itt eléred a blogot, receptek, gyógynövények, reflexológia, homeopátia, gyógyulások stb..)

 

Feltöltés alatt..