Homeopátia bemutatkozom

 

A Homeopátia és a Természetgyógyászat a Gyógyforrás Természetgyógyászatban..

Körülbelül 10-12 éve kezdtem el foglalkozni a homeopátiával tisztán családi és magánérdeklődésből. Tetszett az a dolog, hogy a gyógyszerek csak gyógynövényből, gyógynövényekből és természetes anyagokból állnak.

A családomban kezdtem használni a homeopátiás gyógymódot a kezdetekben. Gyerekeimnél, óvodában, bőlcsődében nem ártott az immunerősítés – így nagyon keveset voltak betegek. Kezdtem alkalmazni köhögéseknél és természetesen mindenféle gyerekbetegségnél.


 Gyerekeknél  csodálatos és nagyban  megkönnyíti  a szülők életét !!  Traumáknál – égésnél kiváló, sajnos volt rá példa fiamnál.. Izületi problémáknál, egy-egy elesés, horzsolás stb. után. Sokkal jobb nekünk szülőknek és a gyereknek is ha nem fáj néki és nem kiabál.

A homeopátia természetes, szelíd és mellékhatásmentes gyógymód. Egy idő után már nem voltam szkeptikus észrevettem ennyi véletlen nincs, hogy ez mindig hat .. Kezdtem jobban kibővíteni a palettát és akárhová mentünk a családdal ott volt nálunk a homeopátia –s táska. Ez ugyan nem volt több egy régi retikülnél de már sok homeopátiás gyógyszer volt benne.
Kezdtem felállítani azt a módszert, hogy miden olyan dolog legye benne, hogy ne érhessen bennünket meglepetés utazáskor a gyerekekkel.

Nagyon szeretek gyerekekkel, babákkal foglalkozni mert a homeopátia veszély nélkül természetesen náluk is kiválóan alkalmazható.
Foglakozok nőgyógyászati problémákkal, menstruációs gondokkal és meddőségi problémákkal .
Dr. Nászai Antónia, neurológus szakorvos vagyok, természetgyógyász és homeopata orvos .

A Gyógyforrás Természetgyógyászatban Miskolcon a szakképesítés megszerzése után már hivatalosan gyakoroltam a homeopata módszereket. Onnan 2010 második félévében elköltözött a rendelőnk.

Jelenleg a Gyógyforrás Természetgyógyászat orvosi rendelője Felsőzsolcán található Miskolctól alig 2 km-re!! Itt alkalmazom a homeopátiás mellékhatásmentes szelíd gyógyítást minden korosztálynak ..

Férjem a természetgyógyász rendelőben gyógynövényterápiákkal, érszűkületkezelésekkel, (széndioxidfürdő) és reflexterápiákkal, talpreflexmasszázzsal foglalkozik így próbáljuk kiegészíteni egymást a természetgyógyászatban, a mellékhatásmentes természetes gyógyításban.