Homeopátia, homeopátiás orvoslás, Miskolc mellett Felsőzsolcán

Keskeny az út az Egészséghez…

A homeopátiás gyógyítás a hasonlóságon alapul és sikeresen alkalmazzuk a Gyógyforrás Természetgyógyászatban, Miskolcon.
Dr. Nászai Antónia vagyok, ideggyógyász, természetgyógyász, homeopata orvos. Orvos-természetgyógyász rendelőnkben ideggyógyász és homeopata magánrendelésem van.

A homeopátiás gyógyítás, a homeopátia, a homeopata gyógyszerek a hasonlóság elvén alapulnak. Találunk homeopátiás gyógyszert — nem írtam rosszul — gyógyszer.

Ezeket a készítményeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet törzskönyvezte hivatalos gyógyszernek!
Mégis emberbarát, bababarát szerek a homeopátiás szerek, nincs mellékhatásuk (!), nem mérgezőek!!
A hatóanyagot több száz vagy ezerszeresére, tízezerszeresére hígítják és így kerül végső formájába. A gyógyítás egyik alternatív formája a homeopátiás szerekkel való orvoslás.

Nagyon érdekes, hogy nagyon kicsi hatóanyagmennyiséggel milyen csodálatos gyógyulásokat lehet elérni az addig makacsan kitartó betegségeknél is.
Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél, babáknál,csecsemőknél, várandós anyukáknál és természetesen a szoptatás ideje alatt is!
Egy gyógyszer amit szeret a gyerek és az anyuka is ! A gyerek az íze miatt is szereti (tejcukorral készül), nagyon gyorsan hat a torokfájást, ütést, karmolást mint fájdalmat el lehet felejteni megfelelő szer bevétele esetén!!
Anyuka miért szereti (?), nincs mellékhatása, nem irtja ki a hasznos baktériumflórát, erősíti a gyereket és olcsóbb mint más gyógyszerkészítmények.
Orvos-természetgyógyász rendelőnkben Miskolc mellett Felsőzsolcán felírhat a homeopata orvos alkati vagy tüneti szert az adott problémára. Nagyon fontos mindkettő!
Székrekedés megszüntetése, émelygés, a hányás elkerülése sokszor jól jön, bár van olyan amikor a szervezetnek szüksége van rá!
Bőrproblémák, allergiák, ficamok, húzódások, zúzódások, rándulások sokkal könnyebben elviselhetők főleg egy kicsi gyereknél ha kevésbé fájnak.

Méregtelenítő szerek is vannak. Egy homeopátiás ,,család,, ami egyszerre végzi a nyirokrendszer, a vese és húgyutak, a máj méregtelenítését !
A mérgek eltávolításra, méregtelenítésre nemcsak tavasszal hanem gyermekvárás, terhesség előtt is szükség van!

Várom orvos-természetgyógyász rendelőmben a Gyógyforrás Természetgyógyászatban Felsőzsolcán, Miskolc mellett…