CO2 terápia, érszűkületben Miskolc mellett Felsőzsolcán

Széndioxid kezelés – érszűkület gyógyító, egy ősi gyógymód. Nagyszerű az érszűkület, egyes magasvérnyomás, , izületi problémák természetes gyógyítására itt a Gyógyforrás Természetgyógyászatban Felsőzsolcán Miskolc szomszédjában.

Egyre több fiatal is küzd szív és érrendszeri problémákkal sokan nem is tudják ezt! A sportolókat figyelemmel követik és ők is az edzések ellenére szív és érrendszeri betegségekkel küzdenek . Előzd meg az érszűkületet és az érproblémákat természetes úton ! az érszűkület – Étrend, gyógyteakeverékek, széndioxid szárazfürdő, nálunk mind elérhető ! Ehhez orvosi felügyelet, szakember felügyelet biztosított..

Orvos – természetgyógyász rendelőnkben a 100 % os széndioxid gyógygáz – kabinban széndioxid gáz öleli körül a páciens testét. Ez hat az erekre a nyirokerekre. Használjuk méregtelenítésnél is ! A kezelés kb. 40 percig tart ezalatt általában esik (normalizálódik) a vérnyomás. Ez azért van mert tágulnak az erek.

Szervezetünkben sok-sok száz méter ér fut, karban kell tartani őket! Kimutatott tény, hogy az ember erei 23-24 éves kortól szűkülnek !! Évente legalább egyszer mindenképp szükségünk van egy kúrára.. A széndioxid szárazfürdő kényelmes, nem okoz semmi nehézséget és megkönnyíti életünk..

Fejfájás , migrén eseteiben is vénás pangások megszüntetésében így a meddőség kezelésében és a nőgyógyászatban is használjuk. Próbálja ki a Gyógyforrás Természetgyógyász Rendelőnkben Miskolc határában Felsőzsolcán..

Gyorsul anyagcseréje, több oxigén kerül a véráramba a sejtjei regenerálódnak, megújulnak.

Teste belülről kezd el melegedni az átáramló vér hatására…

Széndioxid szárazfürdő a Gyógyforrás Természetgyógyászatban

Csontritkulásban megfelelő kiegészítőkkel (gyógynövények, étrend, homeopátia), egyes bőrbetegségeknél és minden olyan problémánál ahol az anyagcserét gyorsítani kell nagyon ajánlott !!
A legtöbb ember anyagcseréje le van lassulva !!!!!!!
30 éves kor felett évente egy kúra mindenképp javallott!!
Erdélyben nagyon sok helyen használják, Magyarországon sajnos
csak egy helyen, van Mofetta ,  Mátraderecskén tör föl a földből.

Próbálja ki a széndioxidfürdőt. Ezt a gyógymódot is nagyon régen
ismerik csak sajnos mára majdnem feledésbe ment.

Rendelőnkben rendszeresen vannak bérletakciók és kedvezményes kezelések.
Várjuk a Gyógyforrás Természetgyógyászatban Miskolc határában Felsőzsolca szívében..