CO2 terápia, érszűkületben Miskolc mellett Felsőzsolcán

Széndioxid kezelésérszűkület gyógyító, egy ősi gyógymód. Nagyszerű az érszűkület, egyes magasvérnyomás betegségek , izületi betegségek, fájdalmak természetes gyógyítására itt a Gyógyforrás Természetgyógyászatban Felsőzsolcán Miskolc szomszédságában.

Egyre több fiatal is küzd szív és érrendszeri problémákkal sokan nem is tudják ezt! Ereinket karban kell tartanunk! használati uatasítás szükséges hozzájuk!!  Étrend,  megfelelő gyógyteakeverékek, széndioxid szárazfürdő, nálunk megtalálod ! Ehhez természetgyógyász, szakember felügyelete biztosított!!

A köszvény természetes kezelése

Köszvény gyógyítása

Orvos – természetgyógyász rendelőnkben a 100 % os széndioxid gyógygáz – kabinban széndioxid gáz öleli körül a páciens testét. A Mátraderecskén lévő mofetta annyiban különbözik ettől, hogy az pár % ban más gázokat is tartalmaz. A széndioxid terápia, gyógyítóan hat az erekre a nyirokerekre, izületekre. Használjuk méregtelenítésnél is ! A széndioxidkezelésnek vérnyomásszabályozó  hatása is van ami azért lényeges mert szervezetünkben tágulnak az erek.

Szervezetünkben sok-sok száz méter ér fut, karban kell tartani őket! Kimutatott tény, hogy az ember erei 23-24 éves kortól szűkülnek !! Évente legalább egyszer mindenképp szükségünk van egy kúrára.. A széndioxid szárazfürdő kényelmes, nem okoz semmi nehézséget, lábainkat megkönnyíti nagyban enyhíti a fájdalmainkat.

Fejfájás , migrén eseteiben is vénás pangások megszüntetésében így a meddőség kezelésében és a nőgyógyászatban is használjuk. Próbáld ki a széndioxid kezelést Gyógyforrás Természetgyógyász Rendelőben Miskolc határában Felsőzsolcán..

Gyorsul anyagcseréd, több oxigén kerül a véráramba a sejtjeid kezdenek regenerálódni ,megújulni a több oxigén miatt!!

Teste belülről kezd el melegedni az átáramló vér hatására…

Csontritkulásban megfelelő kiegészítőkkel (gyógynövények, étrend, gyógyvízkúrák) egyes bőrbetegségeknél is jó gyógyító hatással bír és minden olyan problémánál ahol az anyagcserét gyorsítani kell ajánlott !!
A legtöbb ember anyagcseréje le van lassulva ,  ezt mindenképp gyorsítani szükséges a gyulladások megszüntetésére/akadályozására stb.
Magyarországon sajnos
csak egy helyen, van Mofetta ,  Mátraderecskén tör föl a földből.