Nőgyógyászat, endometriozis természetesen

Egy nap méhed nyálkahártyája hibásan kezd el ,,gondolkodni,,. Mitől, mi készteti erre? Mi változott? Endometriózisa van hangzik a nőgyógyásztól…

Mit tegyek, mit csináljak?

Kellemetlen tüneteid vannak? (Pl. Fájdalmas menstruáció vagy épp rendszertelen menstruáció.. Kismedencei fájdalmak, puffadás hasi dyscomfort érzet. Időnként combok görcse, merevsége, derékfájdalmak, kisugárzás.. Vizelési problémák stb..

Endometriozis

Az valószinű, hogy az endometriozis ösztrogénfüggő betegség illetve a betegek ösztrogéndominanciája kimutatható. Ahol magas az ösztrogénszint a progeszteronnal szemben ott gyakori az endometriózis. Természetesen van másik teória is, az elhízottaknál magasabb az endometriózis kockázata de nem állta meg a helyét és nekünk sem volt még egy elhízott endometriózisos betegünk sem.

Meglátásom szerint az étrendnek mindenképp van szerepe e betegség kialakulásában és fenntartásában. Van aki a teljes húsmentességre esküszik mások azt mondják valamennyi húst lehet enni.. Most akkor mi legyen?? Mindenkinek más segít nem létezik ,,egyen,, recept ! Igen, itt a Paleolit és a Makrobiotikus táplálkozásra gondoltam, mindkettőnél voltak már gyógyultak..

Miképp gyógyulj?

Természetesen először ,,fönn,, fejben…

Mégis mi okozhatja?

Az étkezés, súlyozottan megváltozott étrend?

A dioxin (PCDD) ? (állati takarmányokban, egyes műtrágyák, zsírszövetekben) – remélhetőleg a guargumit már rendesen vizsgálják mert az rengeteg mindenben benne van. (félkész ételek, tejtermékek, majonéz stb,stb.)

A paraben (illatszerekben, szappanokban, tusfürdőkben stb) nem mellesleg minden mellrákszövetből kimutatható a parabenszármazék..

A savasodás?

Az életmód?

A só K tartalma?

(Hamarosan ha be vagy jelentkezve itt eléred a blogot, receptek, gyógynövények, reflexológia, homeopátia, gyógyulások stb..)

Innen hamarosan bejelentkezve óriási helyre érkezel, – használd ki… Laughing.

Feltöltés alatt..