Masszázsok, izületi,  fogyasztó- és talpreflexmasszázs, nyirokmasszázs Miskolc mellett Felsőzsolcán  a Gyógyforrás Természetgyógyászatban

Gerincsérv – derékfájdalom – hátfájdalom-ízületi fájdalmak kezelése gyógyítása, természetes módszerekkel.

 

A derék és hátfajdalom napjainkban nagyon gyakori probléma. Sokszor már gyerekkorban előforduló betegség, tünet. Okai lehetnek a mozgásszegény életvitel, a gerinc nagy súlyterhelése, a mélyhátizmok renyhesége ill. edzetlensége a húzó nyújtó tornagyakorlatok hiánya.

 

Az ízületi fájdalmak kialakulása nem korhoz kötött. Természetgyógyász rendelőnkben talán a legtöbb beteg ízületi – mozgásszervi panaszokkal jelentkezik.

Rendelőnkben komplex terápiákkal dolgozunk a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

 

Gyógynövényterápiák (gyógynövények a vesék kiválasztószervek tisztításáért), masszázsterápiák itt a Kínai ízületi masszázs. Ez a masszázs az ízületekre a mély hátizmokra és a gerincre korlátozódik. Már az első kezelés után érezhető a javulás a fájdalom csillapodik.

 

Moxaterápia, ezt moxarúddal végezzük sok ízületi betegség a hidegtől, hűvöstől , hidegfrontkor rosszabb, jobban fáj viszont ha melegítjük célzottan moxarúddal , határozottan javul.

Fontos a táplálkozás minősége, Kalcium, Kén, Glucosamin, Chondroitin, klorofill stb. bevitele a szervezetbe. Ilyenkor személyre szóló étrenddel segítünk állítunk be.

 

Megfelelő mennyiségű tiszta víz bevitele nélkül nem javul a gerincfájdalom, gerincsérv és fontos elhagyni többek közt az ásványvizet is. A kezeléseken sőt már az első alkalommal minden tiltott és ajánlott dolgot átbeszélünk és beírjuk a kezelési tervbe.

 

Nagyon fontos ízületi betegségeknél derékfájásnál a mozgás és a gyógyvizek megfelelő használata gyógyvizek fogyasztása és gyógyvízben való fürdőkúra. Fontos, hogy minde háztartaásban kellene lenni egy denevérpadnak, gerincnyújtópadnak ami  napi 10 perc időráfordítással csodát csinál  a gerincünkkel és ízületeinkkel. Már 30-40 e Ft tól  kaphatók és  csodát visznek véghez  a gerincoszlopunkkal és ízületeinkkel..

KiroMed Delta gerincnyújtó pad

 

Orvos – Természetgyógyász rendelőnkben Miskolc határában Felsőzsolcán várjuk a derékfájdalommal, hátfájdalommal küzdő pácienseinket.


 

 

                                                                                                                                     kinai20

A moxa felmelegíti a testet, erősíti a Chi-t, erősít, energetizál. Téli estéken alig várja, hogy végre a meleg szobába kerüljön?? Ilyenkor melegíteni kell izmainkat, izületeinket a hideg a szél könnyen és hamar átjárja az embert.

Természetgyógyász Rendelőnkben Felsőzsolcán, mint a képen is látszik alkalmazunk moxakezeléseket a test melegítése céljából több betegségnél és problémánál..

  • Fázásoknál, felfázásnál, megfázásnál

  • Meddőség egyes eseteiben

  • Egyes izületi problémáknál

  • Veseproblémáknál stb..

kin28

A köpölyterápia — a túltengő enegiákat csillapítja, apasztja. Láz, melegtúltengés

és egyéb betegségek esetén nagyon hatásos gyógymód ma is !!!

 

 

 

OLDAL FELTÖLTÉSE FOLYAMATBAN..