Masszázsok, fogyasztó- és talpreflexmasszázs, ízületi masszázs, kimozgatás, Miskolc mellett Felsőzsolcán

Fájdalmas izületek, gerinc, nyak, hát és fejfájás, akkor ízületi kimozgatás, maszázs szükséges szervezetünknek! Gerincsérv, lumbágó esetében is keress bizalommal, segítek!  Gyógynövényterápiákkal , gyógyvizekkel, kombinálom a kezelést,  hogy minél hamarabb enyhítsük a fájdalmad! Miskolc mellett Felsőzsolcán, természetgyógyász rendelőmben.

izületi masszázs

Izületi kimozgatás

Ülőmunkát végzel estére elnehezül a hátad, lábad, fáj a derekad mintha 20 évvel  idősebb lennél?  Itt a megoldás az  ízületek kimozgatása, mozgásterjedelmének mozgatása!

Ez a masszázs fellazítja a megfáradt izmokat, megmozgatja az izületeket az egész testben a bokától a nyakig. Manapság mindenki keveset mozog. Aki többet mozog az leggtöbbször meg nem megfelelően. Igaz azt mondják, hogy a masszázs a lusták sportja de akkor is nagyon kellemes és csodálatos jótékony hatásai vannak.Így minden ember egészségét hivatott javítani.

kinai20

A moxa felmelegíti a testet, erősíti a chí t,, erősít, energetizál. Téli estéken alig várja, hogy végre a meleg szobába kerülj?? Ilyenkor melegíteni kell izmainkat, izületeinket a hideg a szél könnyen és hamar átjárja az embert  a yin felülkerekedik és ott a megfázás!

Természetgyógyász Rendelőmben Felsőzsolcán, mint a képen is látszik alkalmazok moxakezeléseket a test melegítése céljából, köpölykezeléseket több betegségnél és problémánál..

  • Fázásoknál, felfázásnál, megfázásnál
  • Meddőség egyes eseteiben
  • Egyes izületi problémáknál
  • Veseproblémáknál stb..

kin28

A köpölyterápia — a túltengő enegiákat csillapítja, apasztja. Láz, melegtúltengés eseteiben és egyéb betegségek esetén nagyon hatásos gyógymód ma is !!! Nagyon jó izomlazító hatással bír!

five-elements

A KÍNAI ÖT ELEM TANA

Kismamamasszázs:

A test, a derék, csípő masszírozása,

felkészítése a szülésre, a medence tágítása stb. 12-14 hetes kortól kezdjük a várandós anyukákkal. Ily módon elkerülhető a nagyon kellemetlen hátfájdalom ami 7-8 hónaposan már keményen jelentkezik !! Itt az SI izület masszázsa által hamarabb tágul a medence az izületek masszírozása miatt…

Nem kell szenvedni a derék és hátfájdalomtól sem a várandósság sem a szoptatás alatt sem..

IMG_1719

Kovács Sándor természetgyógyász Gyógyforrás Természetgyógyászat Felsőzsolca