Becsípődések, hátfájdalmak, derék, térdfájdalmak,csípőizületi fájdalmak,

 

Izületi fájdalmak , betegségek, gyógyítása Miskolc mellett, Felsőzsolcai orvos – természetgyógyász rendelőnkben! Ne szenvedjen gyógyuljon természetes gyógymódokkal !

Nagyon sok embernél tapasztalható már gyerekkorban izületi , mozgásszervi betegség. Csigolyakopások, gerincferdülés, gyulladásos izületi betegségek, sérvek, porckorongproblémák stb.

Rendelőnkben keleti és nyugati terápiákkal, gyógynövényekkel, gyógyétrendekkel, l, homeopátiával, masszázsokkal (izületi kimozgató masszázsok), javítunk ezeken a problémákon. Vedd észre a figyelmeztető, aggasztó jeleket!!

Nem csak gyerekkorban lehet fontos a gerincferdülés, lúdtalp  testtartásproblémák szűrése, a hanyag tartás, bokasüllyedés megelőzése. Ezért minden korosztály számára javasoljuk ezt Felsőzsolcai orvos – természetgyógyász rendelőnkben.

A homeopátiának bámulatos hatásai vannak az izületi problémákban, így a homeopátiát is alkalmazzuk az  ízületi betegségek gyógyításában és évente legalább egyszer az izületi méregtelenítés is aranyat ér…

Vacuumterápia (köpölyözés)

Pakolások (kénes, iszap, egyéb)

Fürdőkúrák, gyógyvízivókúrák együttesen megújítják, feltöltik, magfiatalítják az izületeket. Beindul a kalciumfelszívódás, gyorsabb a csontosodás, csökkennek a fájdalmak, könnyebb a mozgás, torna, úszás stb.

Fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű kalcium bevitele és azoknak a létfontosságú anyagoknak a napi bevitele amikkel a kalcium felszívódik.
Nagyon fontos a mozgás, személyreszabott otthoni tornagyakorlatokat javasolunk mindenkinek. Térd izület, csípőizület, boka izület, nyaki izületek, nyaki csigolyák, háti csigolyák, derékcsigolyák stb., kopása, fájdalma esetén eredményesen tudunk segíteni a hozzánk fordulókon.

Betegeink között – nem csak Miskolcon, Borsod megyében, hanem országszerte – többen vannak akiknek nem kellett beépíteni a csípőprotézist és ma is aktívan dolgoznak. Sokaknak gerincsérve panasz és tünetmentes lett, ma is fizikai munkakörben dolgozik.