Becsípődések, hátfájdalmak, derék, térdfájdalmak,csípőizületi fájdalmak,

Izületi fájdalmak , betegségek, gyógyítása Miskolc mellett, Felsőzsolcai  természetgyógyász rendelőnkben! Ne szenvedjen gyógyuljon természetes gyógymódokkal !

Nagyon sok embernél tapasztalható már gyerekkorban izületi , mozgásszervi betegség. Csigolyakopások, gerincferdülés, gyulladásos izületi betegségek, sérvek, porckorongproblémák stb.

Rendelőnkben keleti és nyugati terápiákkal, gyógynövényekkel, gyógyétrendekkel,  masszázsokkal (izületi  masszázsok), javítunk ezeken a problémákon. Vedd észre a figyelmeztető, aggasztó jeleket!!

Nem csak gyerekkorban lehet fontos a gerincferdülés, lúdtalp  testtartásproblémák szűrése, a hanyag tartás, bokasüllyedés megelőzése. Ezért minden korosztály számára javasoljuk ezt Felsőzsolcai  természetgyógyász rendelőnkben.

Vacuumterápia (köpölyözés)

Fürdőkúrák, gyógyvízivókúrák együttesen megújítják, feltöltik, magfiatalítják az izületeket. Beindul a kalciumfelszívódás, gyorsabb a csontosodás, csökkennek a fájdalmak, könnyebb a mozgás, torna, úszás stb.

Fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű kalcium bevitele és azoknak a létfontosságú anyagoknak a napi bevitele amikkel a kalcium felszívódik.
Nagyon fontos a mozgás, személyreszabott otthoni tornagyakorlatokat javasolunk mindenkinek. Térd izület, csípőizület, boka izület, nyaki izületek, nyaki csigolyák, háti csigolyák, derékcsigolyák stb., kopása, fájdalma esetén eredményesen tudunk segíteni a hozzánk fordulókon.

Sokaknak gerincsérve panasz és tünetmentes lett, ma is fizikai munkakörben dolgozik.